32-годишният Станислав в момента е в реанимация Прокуратурата в ръководи

...
32-годишният Станислав в момента е в реанимация Прокуратурата в ръководи
Коментари Харесай

След бой: Инспектор от ИАРА простреля мъж край язовир в Гълъбово

32-годишният Станислав сега е в реанимация

Прокуратурата в управлява следствие за пукотевица против мъж край язовир „ Розов бунар “ в Гълъбово. Раненият е 32-годишният Станислав, а нападението било осъществено на 15 септември. По информация на Нова тв трима чиновници на Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури (ИАРА) са се отзовали на сигнал за противозаконен лов на риба с мрежи, подаден от Станислав.

След като съставили акт, те се отдръпнали покрай язовирната стена, където траяли наблюдението. При тях отишъл и Станислав и тогава зародил спор и пердах. При боричкането изпаднал револверът на един от чиновниците и създал изстрел. За да спрат багра, чиновници напръскали мъжа с пикантен спрей.

Служителите на ИАРА съобщи, че познават Станислав - преди време му съставили акт за бракониерски улов. Станислав сега е в реанимация, в устойчиво положение, само че с заплаха за живота. На 16 и 17 септември е изработен опит да бъде разпитан, само че той декларирал пред проверяващите органи, че не е в положение да дава показания.

Близките му настояват, че мъжът спортувал покрай язовирната стена, когато било осъществено нападението против него, което те дефинират като опит за ликвидиране. От прокуратурата оповестяват, че ще се ревизират доказателствата и за налична неизбежна защита. След това ще се пристъпи към покачване на обвиняване по отношение на отговорното лице.

Активната работа по случая продължава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР