32-годишният олимпийски шампион и рекордьор в леката атлетика Юсейн Болт

...
32-годишният олимпийски шампион и рекордьор в леката атлетика Юсейн Болт
Коментари Харесай

EA ще добави Юсейн Болт във FIFA 19 с оценка за скорост 99

32-годишният олимпийски първенец и рекордьор в леката атлетика Юсейн Болт в последно време се изявява повече на зеления терен, в сравнение с пистата. Подобно на легендата на НБА Майкъл Джордан , който търсеше реализация като бейзболист, в този момент Болт е на проби в австралийския Сентръл Коуст Маринърс, където вкара и първите си два гола в контрола.
Световният рекордьор в спринта на 100 и 200 метра означи при успеха на австралийския Сентрал Коуст Маринърс с 4:0 над Макартър Саут Уест Юнайтед. Ямайският феномен в леката атлетика осъществя третия и четвъртия гол в мача и с тях оформи крайния резултат. Преди това бе на тренировки в няколко тима, в това число и при легендите на Бундеслигата от Борусия Дортмунд.

Той към този момент отхвърля офертата на малтийския Ла Валета , само че където и да отиде, стига да има професионален контракт, Болт ще може да се появи като постоянен състезател във FIFA 19.

Това удостовери гейм колосът ЕА, който даже остави още една малка врата за спринтьора. Ако не си откри тим, може да бъде включен като свободен сътрудник. Нещо повече, ЕА има намерение изцяло да зачете физическите умения на спортиста и да му даде най-бързия рейтинг по скорост във FIFA 19. Така че вероятно ще си коства да го добавите в тима си.

За момента най-високата оценка за скорост във футболната симулация има Адама Траоре от Улвърхямптън – 96 пункта. Болт обаче ще получи 99.

Включването му ще стане със зимния ъпдейт на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР