32-годишният мъж е стар познайник на органите на реда с

...
32-годишният мъж е стар познайник на органите на реда с
Коментари Харесай

След гонка задържаха автокрадец в София

32-годишният мъж е остарял познайник на органите на реда с над 70 криминалистични регистрации

Малко след 20 часа във вчерашния ден в Столичната полиция било обявено за незаконно лишен лек автомобил. Според получените данни, притежателят на транспортното средство го оставил за малко с ключ на таблото пред магазин за хранителни артикули в квартал „ Христо Ботев ". Докато пазари в комерсиалния обект той вижда по какъв начин незнаен мъж отмъква колата му, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Незабавно били подхванати взаимни заградителни дейности от чиновници на Първо районно управление (на МВР) и отдел Специализирани полицейски сили на Столична дирекция на вътрешните работи. Действията на служителите на реда били подкрепени и от сили на ГДЖСОБТ. Минути по-късно причинителят на автокражбата бил локализиран, само че отказал да се подчини на полицейските разпоредби и в следствие осъществил пътен случай на бул. „ Цариградско шосе ". При последвалия опит за бягство той бил спрян и арестуван на кръстовището на улиците " Слатинска " и " Гео Милев ".

Оказало се, че зад кормилото е 32-годишен мъж, прочут на органите на реда, с над 70 криминалистични регистрации и осъждан. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Предстои отчет на събраните материали в прокуратурата.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР