32-годишният мъж бе разследван като член на бандата на баща

...
32-годишният мъж бе разследван като член на бандата на баща
Коментари Харесай

Внезапно почина Малката Бирма

32-годишният мъж бе разследван като член на бандата на татко си Евлоги Станоев, упрекната за произвеждане на незаконни цигари

Починал е Георги Станоев, прочут и като Малката Бирма. Това стана ясно от изявления на негови близки в обществените мрежи. Все още не е ясно каква е повода за кончината на Станоев.

32-годишният мъж бе разследван като член на бандата на татко си Евлоги Станоев, упрекната за произвеждане на незаконни цигари. 

Публикации пуснаха много известни лица, измежду които Маринела Арабаджиев, Васил Тошев, наследник на някогашния основен редактор на вестник " Труд " Тошо Тошев, и други.

" Сбогом, приятелче ", е написал Тошев в инстаграм. 

Припомняме, че Малката Бирма бе разгласен за търсене от Интерпол в края на 2018 година. Тогава спецпрокуратурата откри доказателства, че фамилията на Бирмите стои зад 4-те заводи за незаконни цигари в Тутракан, Дупница, Горна Оряховица и плевенското село Ясен, разрушени няколко месеца по-рано. Според проверяващите месечният оборот от фабриките е бил към 10 млн. лева Член на бандата бил и убитият през март в София Любомир Иванов - Любо Полицая.  

Георги Станоев бе арестуван в Дубай през септември 2019 година. Месец по-късно към този момент е в България. Пуснат е на независимост против 40 000 лв. гаранция. Неофициално се приказва, че е бил болен от деменция.   

Приживе Георги Станоев постоянно можеше да бъде видян по скъпи заведения в столицата. Беше гадже на чалга певиците Преслава и Алисия.             
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР