32-годишният Илко Илиев живее на ръба, буквално. Скача отвисоко, премята

...
32-годишният Илко Илиев живее на ръба, буквално. Скача отвисоко, премята
Коментари Харесай

20 въпроса: Илко Илиев

32-годишният Илко Илиев живее на ръба, безусловно. Скача отвисоко, премята се и се впуска в рискови прекарвания, немислими за елементарните хора, само че не и за каскадьор като него. Последното му присъединяване като подобен е в таман завъртелия се по кината филм от поредицата за Джеймс Бонд " Няма време за умиране ". Работата в холивудската продукция е единствено един от многочислените му задължения в киното през последните пет години, в които интензивно се занимава с ригинг.

През останалото време Илко практикува разнообразни типове спортове като паркур, фрийрън, парашутизъм, парапланеризъм, сноуборд, кайтсърф на някои от най-атрактивните дестинации по света, като по едно и също време с това е отличен оператор и монтажист (има над 15 извоювани дрон филм феста). Скоро отпътува на експедиция в Южна Африка, след това следват нови фотоси. Програмата се оформя в придвижване, престоят в родната София понижава от ден на ден (за миналата година се събират до 3 месеца вкъщи), а водещо постоянно е приключението. " Не бих споделил, че диря нещо съответно. Нещата сами се подреждат, аз се пущам по течението. Но едно е несъмнено - постоянно определящите за местоположението са спортът и задачата ", споделя Илко.
Като какъв човек се определяте?
Нормален, приблизително образован, до по-голяма степен интровертен вид.
Нещото, в което вярвате безусловно?
Нищо. Наистина... няма нищо несъмнено, в нищо нямам доверие 100%, в никакъв случай (но и това не е сигурно).
Любимият ви миг от деня?
Залеза, изключително в полет.
Капитал - брой 40 Най-голямото предизвикателство във вашата работа?
Търпението. Понякога нещата се случват много постепенно и чувствам по какъв начин времето ми се изнизва сред пръстите ми.
Как бихте обяснили това, което вършиме, на едно 5-годишно дете?
Скачам през прозорци и се удрям наужким. Летя с птиците и те с мен. Екшън мен от " Алиекспрес ". Или просто върша едно салто и децата са щастливи.
Как си почивате?
Почивам си непрекъснато и на всички места, мога да заспя и на дърво.
Какво ви зарежда?
Хората. Обикновено рефлектирам тяхното въодушевление. Трудно ми е да го сътворявам самичък, по тази причина и наподобявам ядосан. Отвътре съм мил.
Какво ви разсмива?
Пак хората. И нелепостите, в които се забъркват, в това число и нелепостите, в които аз се замесвам. Нещата от живота, които не можем да си съчиним, а просто се случват.
Какво ви натъжава?
Когато някой е печален. Както споделих, елементарно отбелязвам настроения.
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Строителство и парцели 2 Политика и стопанска система 3 Политика 1 Политика 2 Политика и стопанска система 3 Свят 1 Строителство и парцели 2 Политика 3 Политика Какво ви вбесява?
Сърдитковци, искания, мрънкане. Невъзпитани и несъобразителни хора. Немарливо отношение към екипировка.
Личност, на която се възхищавате?
Баща ми, майка ми, брат ми, Весо Овчаров, Илия Григоров, Франсоа Кутзер, Асен Асенов, Станимир Стаматов, Георги Манчев, Джордж Шуунрад.
Кое свое качество харесвате най-вече?
Уравновесен съм до незадоволителна степен за мен, само че въпреки всичко балансиран. Цял живот диря салдото в себе си, някой ден може и да го намеря.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР