32-годишният Богдан Дину, с прякор Снайпериста в неделя ще се

...
32-годишният Богдан Дину, с прякор Снайпериста в неделя ще се
Коментари Харесай

Богдан Дину: Кубрат Пулев е готин, но е време за реванш

32-годишният Богдан Дину, с прякор " Снайпериста " в неделя ще се изправи против Кубрат Пулев в дълго чакан конфликт в Съединени американски щати.

Мачът е на 23 против 24-и март в фамозната зала “Хангара” в Коста Меса, щата Калифорния, а дуелите от церемония вечерта започват към 06,00 часа.

" Чудесно се, усещам. Добре пристигнали в Румъния и в моята зала ", бяха първите думи на Богдан Дину към екипа на " Събуди се " по NOVA.

Дину и Пулев се срещнат за първи път преди 12 години.

" Преди Кубрат ме би по точки. Нормално е в този момент да има реванш и това е добре за мен. Бях доста млад, единствено на 21-а. Той имаше повече опит. Смятам, че в този момент сме равни. Силно имам вяра в себе си и се приготвих доста добре. Искам реванш, желая да съм по-добрият. Познавам го повече като състезател. Знам, че е доста известен в България. Мисля, че е готин и като човек ", разяснява румънският боксьор и добави:

" Имам една единствена загуба. Сега желая да съм на върха. Щастлив съм, че имам късмет да се боксирам с Кубрат Пулев. Искам да го надвия. С бокса започнах от дребен. Баща ми ме въодушеви. Преди две години взех решение да направя своя боксова зала, където да не завися от никого. Харесва ми да предавам опита си на децата. Смятам, че опитът би трябвало да се предава нататък. На първо място ги изучавам на дисциплинираност. "

View this post on Instagram
MARCH 23 Los Angeles, California #boxing #sport #fight #fit #usa #losangeles #pulevdinu #trboxing #bulgaria #world #kubratpulev #espn #nova #diemasport2 #toprang #la #california #costamesa #hangar #faith #romania

A post shared by Kubrat Pulev (@kubratpulev) on Mar 2, 2019 at 8:39am PST
" Да, одобрявам Мохамед Али от дете. Чел съм доста за него. Харесвам метода, по който се е боксирал. Сложил съм вдъхновяващи цитати от него в залата. Това ме стимулира. "

Богдан Дину съвместява кариерата в бокса с работата си на сътрудник от специфичните елементи в Румъния. " Боксирах се доста години в Румъния, упражнявах бокс от пристрастеност. Работата ми в специфичните елементи ми оказва помощ да се стимулирам и да не се отхвърлям. Имам потребност от този адреналин. Свикнал съм. Нащрек съм и няма място за боязън.

Рискове има във всичко. Дори в това да вървиш по улицата. Когато правиш нещо с огромно предпочитание и пристрастеност, рисковете остават на назад във времето. Боксът е най-голямото ми занимание. Иначе зимата обичам да карам ски. Луд съм за палачинки, само че в случай че са добре готови. Разбира се, че не може всеки ден. Но не мога да устоя на сладкото. Запален съм по готвенето. Винаги, когато имам време сготвям ", описа Дину и продължи:

" Мечтая да донеса колан от Световното в Румъния, първи колан в тежка категория. Искам да доразвия боксовата зала и да направя академия с фитнес зала. И повече даже. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР