32-годишната попзвезда разкри, че се опитва да следва съветите на

...
32-годишната попзвезда разкри, че се опитва да следва съветите на
Коментари Харесай

Рита Ора: Научих се да живея в настоящето

32-годишната попзвезда разкри, че се пробва да следва препоръките на терапевта си, като живее в сегашното и не се тревожи за бъдещето.


Запитана какъв съвет би дала на някой, който не е сигурен в себе си Рита, която е омъжена за известния режисьор Тайка Уайтити, сподели пред списание Blag: " Какъв е смисълът за паника? Защото по този начин или другояче в никакъв случай няма да разберете какво ви чака в бъдеще. Така че какъв е смисълът да си нерешителен? Знам едно нещо, което моят терапевт ми споделя от самото начало. То е от рода на: за какво да подлагаш тялото си на нещо два пъти? Знаете ли, това е чувството, когато имате стрес, обвързван с бъдещето или предишното. Сякаш тялото ви в действителност не знае разликата. Така че, в случай че можете да избегнете да подлагате тялото си на нещо два пъти, в действителност би трябвало да се опитате да го извършите. Това е, върху което работя. Просто се пробвай да направиш това, което можеш в този миг, в който се намираш, вместо да се тревожиш за това какво ще се случи в бъдеще. Съветът е на терапевта, не са мои думи! "

Наскоро Рита прекара известно време с приключенеца и телевизионна звезда Беър Грилс и признава, че той в действителност я е въодушевил да живее по-смело.

Изпълнителката на шлагера " Hot Right Now ", която се омъжи за Тайка през 2022 година, изясни: " Наскоро бях с Беър Грилс. Беше толкоз необикновено! Осъзнаваш, че нещата, за които се притесняваш от време на време, просто не си заслужават. Като да вземем за пример, тук се пробвам да хапвам с Беър Грилс и да намеря храна и това просто те кара да осъзнаеш, че светът е цялостен с толкоз доста непредвидени и красиви неща! " /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР