32-годишната Келси Бонас от Канада е успешен блогър в Инстаграм

...
32-годишната Келси Бонас от Канада е успешен блогър в Инстаграм
Коментари Харесай

Майка тежеше 130 килограма, но се стегна и сега изглежда като манекенка СНИМКИ

32-годишната Келси Бонас от Канада е сполучлив блогър в Инстаграм и майка на три деца. В момента фигурата ѝ е фантазия на доста дами по целия свят.

Но надали някой би повярвал, че единствено преди няколко години момичето е тежало двойно повече.

Както и доста други хора с ненужно тегло, Келси изобщо не забелязвала по какъв начин ставала все по-дебела с всеки минал ден. Тя се хранила с храни от заведенията за бързо хранене по няколко пъти на ден, а за физическо натоварване била не запомнила изобщо, след часовете по физкултура в учебно заведение. И по този начин, в "пика " на своите килограми кантарът на Бонас посочил 130 кг.

В един прелестен ден момичето седяло в седалката в аероплан и схванало, че даже не може да си постави колана за сигурност. От оня миг Келси тръгнала по пътя на войната с непотребните килограми.


Жената решила да стартира с тежката артилерия - тя решила да се подложи на байпас на стомаха. Операцията трябвало да помогне на Келси да понижи количеството храна, която тя поглъщала дневно. При това размерите били много прилични - за денонощие дамата приемала над 4000 калории: тя е била способна да влезе три пъти в Макдоналдс, с цел да си хапне по няколко бургера и пилешки хапки.

След интервенцията обаче животът ѝ внезапно се трансформирал. "Байпасът било от най-страшните и сложни решения, което в миналото съм взимала. Сега обаче мога да се любувам на живота си напълно ", споделя Келси.


"Честно да ви кажа, беше мъчно, въпреки всичко това не е някакво си вълшебно хапче. Първо сме в потрес, само че по-късно тялото стартира да се приспособяват, на мозъка обаче му би трябвало повече време. Той продължава да желае да се храни по този начин, както преди интервенцията, само че това чисто физически не е към този момент допустимо ", споделя Келси.

Естествено, работата не се лимитирала единствено с интервенция. По-късно момичето трябвало да си направи и пластична интервенция за унищожаване на кожата.

Дори и по-късно, когато Келси отслабнала с 60 кг, майката на три деца продължава да работи с лекарите. В момента обстановката върви към по-дорбо, дамата обаче и досега усеща отшумяването на предишното в тялото си.

"Дори и в този момент, когато влизам в магазина, първо отивам в отдела с огромните размери. След това би трябвало да се върна в залата с естествените размери, просто нямам доверие, какъв брой доста съм слаба в този момент ", споделя Келси.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР