32-годишната Анна Бей от Швеция е известна блогърка. В мрежата

...
32-годишната Анна Бей от Швеция е известна блогърка. В мрежата
Коментари Харесай

Блогърка омая състоятелен банкер и разкри как всяка дама може да го направи с помощта на...

32-годишната Анна Бей от Швеция е известна блогърка. В мрежата младата хубавица учи момичетата от целия свят по какъв начин да станат красиви и богати, пише  jenata.blitz.bg.

Този път шведката, която има 130 000 почитатели в YouTube, разкрива по какъв начин една жена може да завърти главата на някой паралия благодарение на облеклата.

" Обикновени неща като дантела, тоалет, ушит по поръчка или компактно прилепнала блузка ще накарат всеки мъж да извърне взор след вас, даже и да не желае ", споделя блогърката. 

Анна, която сега се среща с авторитетен банкер, си има лист с пет движимости, с които да завъртите главата на всеки заможен мъж, уточнявайки, че изтънченият и грациозен жанр е първата крачка по пътя към триумфа. 

На първо място в листата й с трикчета се подрежда аленият цвят. Според блогърката, това е най-безпогрешния начин, с който една жена може да притегли вниманието на противоположния пол към себе си. Само една алена рокля и два-три милионера към този момент са налапали кукичката. 

" Богатите мъже обичат, когато дамите носят алено. Този цвят пробужда мисли за пристрастеност и сласт ", споделя хубавицата. 



По думите на Анна, богатите мъже си губят акъла освен по девойки, облечени в рокли и поли. Затова и на второ място в листата й се подреждат панталоните. Чифт хубави панталони, ушити по поръчка, могат да завъртят главата на всеки господин, наблягайки формите ви. А когато на краката си обуете високи токчета, добавите прилепващ топ с акцент на гърдите и талията, се получава третата точка от листата и за реализиране на идеалния облик.

Блузката, която сте избрали, обаче не би трябвало да е с прекомерно надълбоко деколте. Все отново не е добре момичето да вади всичко на показ, би трябвало да има и някаква мистерия. 



Въпреки че мъжете обичат панталоните, не би трябвало да забравяте за полите и роклите, споделя блогърката. Именно те приключват листата й.

Една кокетна рокля от ефирна материя ще ви направи да изглеждате още по-женствени и  привлекателни.



А това безусловно ще бъде видяно от представителите на мощния пол. В дрешника си всяка дама би трябвало да има и пола вид молив, която също ще я направи да наподобява доста женствено и ще й помогне да избяга от пошлостта. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР