32-годишна учителка по музика е правила три пъти секс с

...
32-годишна учителка по музика е правила три пъти секс с
Коментари Харесай

Шокиращ случай: Омъжена учителка с две деца правила секс с ученик, изпращала му голи фотографии

32-годишна учителка по музика е правила три пъти секс с 17-годишен възпитаник, съблазнявайки го също така с еротични фотоси, които тя постоянно изпращала на младежа. Впоследствие съдът открил, че Кристин Ли Фанк е отговорна за половите дейности по отношение на момчето, до момента в който той е бил в гимназията в американския щат Минесота, оповестява " Дейли Стар ".

Първоначално Кристин отричала да е имала полов контакт с ученика, макар че кореспонденцията им била предоставена на съда. От показаната информация излиза наяве, че дамата е флиртувала с младежа и даже му пращала голи фотоси.



Самата учителка обаче твърди, че известията, изпратени от нея, са единствено плод на нейната фикция и нищо повече. И даже ученикът изначало потвърждавал тези думи, твърдейки, че не е имало по-нататъшни интимни дейности. Обаче, когато останалата част от кореспонденцията била разкрита, станало неефикасно да се отхвърля.



При повторния разпит подрастващият си признал, че са правили секс с Кристин три пъти: в дома на обвинената, в учебно заведение и в паркирана кола. В резултат на това учителката се признала за отговорна и е наказана на шест месеца отнемане от независимост и 10 години условно. Тя също по този начин ще бъде записана като полов нарушител.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР