32-годишна жена се нуждае от помощ, за да може да

...
32-годишна жена се нуждае от помощ, за да може да
Коментари Харесай

Борба за живот: След рак и метастази 32-годишната Натали се нуждае от помощ

32-годишна жена се нуждае от помощ, с цел да може да продължи лекуването си. Тя страда от рак на стомаха, а след интервенция получава разсейки в черния дроб.

Натали Василев живее в село Кътина край Нови Искър. През 2021 година стартира да повръща и губи част от тежестта си. След посещаване при доктор и назначават лекуване с медикаменти. Състоянието ѝ обаче не се усъвършенства, а два месеца по-късно откриват голям израстък в стомаха ѝ, който пречи на признатата храна да минава в храносмилателната система.

Снимки: Личен списък

Следва интервенция в столична болница, след която е подложена на по-лека форма на химиотерапия.

„ Заспах жаба, а се разсъниха принц “, сподели Димитър

Натали се връща на работа, само че получава и нов симптом, че нещо не е наред – очите ѝ пожълтяват. Оказва се, че черният ѝ дроб не действа, а след първия израстък има метастази на черния дроб. Оказва се, че новият израстък не може да бъде отстранен по никакъв метод. Заема 2/3 от черния ѝ дроб и е резистен към химиотерапии.

Единственият късмет за Натали да оцелее е лекуване в Израел. Тя към този момент работи със експерти в Медицински център „ Асута “, където проф. Меримски и връща вярата за живот. Там са ѝ направени генетични проучвания и е открита разновидност.

Сумата за лекуването на Натали обаче се оказва непостижима за нея ѝ околните ѝ. Струва 25 000 лв. на месец и ще продължи към година.

Адриан е минал над 20 курса химиотерапия и две животоспасяващи интервенции. Преди дни претърпява и трета

Можете да помогнете на Натали, като изпратите средства по дарителската ѝ сметка:

Дарителска акция за младата жена е проведена е в платформата PavelAndreev.BG.  Вижте ТУК по какъв начин можете да помогнете и посредством нея.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР