32-годишна българка от Русе е изчезнала в Атина. Тя се

...
32-годишна българка от Русе е изчезнала в Атина. Тя се
Коментари Харесай

УЖАС: Българка е била отвлечена и изнасилена в Атина

32-годишна българка от Русе е изчезнала в Атина. Тя се споделя Биляна Спасова и е в неопределеност от 3 август. Преди да се изгубят следите й, Спасова се е обадила на майка си и й е споделила, че е била упоена и изнасилена, като са й взети облеклата и парите.

Майка й незабавно потегля към Атина. В момента тя е там, само че не съумява да открие щерка си „ Местната полиция е известена. Има репортажи по малкия екран. Нямам вести. Хората, които са били към мястото, където е била, ми оказват помощ. За страдание, последно е забелязана сама, само че не е била душевен съответна. Странното е, че се е срещнала с момче в хотел. Казаха, че е изглеждала щастлива”, описа Ани Спасова в ефира на Нова телевизия.

По думите й щерка й е била в Атина поради медицински проблем, който е трябвало да позволи. Телефонът й е изключен и няма контакт с нея.

„ Познанството с това момче е необичайно. По принцип тя не е влюбчива. Той е чужденец, само че нищо повече не знам. Не знам дали е обитавал в хотела, може би да, тъй като и двамата са били там”, сподели още Спасова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР