32-годишен мъж се изправя пред съда по три различни обвинения,

...
32-годишен мъж се изправя пред съда по три различни обвинения,
Коментари Харесай

Този мъж се скара с жена си и реши да отхапе главата на домашния си питон

32-годишен мъж се изправя пред съда по три разнообразни обвинявания, измежду които е и отхапване главата на домакински питон. Това стана ясно от полицейския отчет на маямската полиция.

В понеделник съседи на подават сигнал в ръководството поради викове и крясъци, идващи от жилището на змиеядеца.

При идването си на адреса, униформените почукали няколко пъти на вратата на жилището и помолили скандалджиите да отворят непринудено. Никой обаче не реагирал на командите на служителите на реда.

Караницата сред 32-годишният Кевин Майорга и дамата, с която живее траяла. Писъци обаче подтикват полицaите да нахлуят в жилището. Когато влезнали видели потърпевшата да лежи на пода, а нападателят да тича към вратата, с цел да ги отблъсне и да задържи дамата вътре в жилището срещу волята й.

Единият от служителите на реда употребявал електрошок върху Майорга, само че без резултат.

В последна сметка макар дейната опозиция, представителите на реда извели нападателя от вкъщи му с ограничители на краката. 32-годишният мъж пък протегнал ръка и блъснал единия от служителите на реда в окото.

След екшъна, разиграл се в жилищния комплекс, дамата разказала на униформените, че ненормалникът отхапал главата на домашния й питон. Любимецът е открит до входната врата с откъсната глава.

Срещу змиеядеца са повдигнати три обвинения, които съгласно закона са от 3-та степен, а точно – опозиция против служител на реда и принуждение над него, отнемане от независимост и свирепост към животни.

Майорга е арестуван против гаранция в размер на Щатски долар 15 хиляди, може да го осъдят на 5 години затвор, още токова – изпитателен период и 5000 $ санкция. Все още не е ясно по кое време ще бъде чуването му, предаде newsweek.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР