32-годишен мъж от Силистра е привлечен към наказателна отговорност от

...
32-годишен мъж от Силистра е привлечен към наказателна отговорност от
Коментари Харесай

Наркодилър заключен след МВР акция

32-годишен мъж от Силистра е притеглен към наказателна отговорност от Окръжната прокуратура в града за това, че е държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Мъжът е арестуван за период до 72 часа за довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение.

На 17 март т.г. в Силистра е извършена полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с притежанието и разпространяването на наркотични субстанции. В хода на интервенцията е арестуван тридесет и двегодишният мъж, за който се знаело, че продава наркотични субстанции. При осъществен обиск в него са открити 2,9 грама марихуана и 0,3 грама метамфетамин.

Извършено е и претършуване в дома му, като в складово помещение е открита пластмасова кутия с 53 пликчета с бяло кристално вещество – метамфетамин, с общо тегло 23,1 грама.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на прокурор от Окръжната прокуратура в Силистра. По-късно през днешния ден настояването за налагане на най-тежката мярка „ Задържане под стража “ по отношение на мъжа ще бъде импортирано в съда, се показва в известието.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР