32-годишен мъж от Шумен с множество нарушения по Закона за

...
32-годишен мъж от Шумен с множество нарушения по Закона за
Коментари Харесай

Рецидивист на пътя удари полицай след преследване с патрулка

32-годишен мъж от Шумен с голям брой нарушавания по Закона за придвижване по пътищата бил арестуван в полицейското ръководство в Шумен откакто не спрял на стоп палка, и с неразумното си държание си на пътя заплашил участниците в придвижването.

Малко след 11 часа през днешния ден полицейски екип, който работил по сигурността на придвижването на ул. “Самара “ в града забелязал лидер на лек автомобил Пежо 306. Преди дни същият екип му направил инспекция и открил, че е лишен от правото да ръководи. Униформените подали сигнал със стоп палка, само че лидерът ги подминал, и траял придвижването си.

Полицаите го последвали и му дали знак със звукова и светлинна сигнализация да спре. В устрема си да се укрие от служителите на реда мъжът почнал да обикаля с автомобила в кв. “Боян Българанов “. На кръстовище до някогашната военна болница нараснал скоростта си, и блъснал леко лек автомобил.
 Преследването станало в кв. Боян Българанов

Продължил, само че на ул. “Самара “ бил пресрещнат от различен екип. Спрян бил за инспекция. При слизане от автомобила мъжът отказал да показа документи, оказал опозиция, и нанесъл удар в региона на лицето на еднообразен чиновник. В хода на инспекцията било открито, че лидерът Х.Х./32г./ от Шумен ръководи в период на отнемане от правото да ръководи.

На 1 декември бил открит да кара без да има брошура от повече от две години. Свидетелството му било краткотрайно отнето, откакто преди време не спрял на стоп палка и направил други нарушавания по ЗДвП.-->

В началото на декември регистрационните му номера на автомобила му били свалени, и регистрацията била прекъсната за период от 6 месеца до заплащане на дължими санкции. Това не спряло Х.Х. да кара.

 Преследването станало в кв. Боян Българанов

Днес било открито, че е зад кормилото на автомобил с номера предопределени за друго транспортно средство. Тестван бил за алкохол и наркотици- тестът му е негативна.

Мъжът е с голям брой открити нарушавания на пътя- за шофиране без брошура, без „ Гражданска отговорност “, след приложимост на алкохол, след причиняване на птп, след несъблюдение на полицейско предписание.

Има наложени и влезнали в действие наказателни постановления на стойност 6490 лв., които не са платени. След обзор в МБАЛ- Шумен било открито, че полицейският чиновник е с открита рана. Образувано е досъдебно произвеждане. Работата по изясняване на случая продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР