32-годишен мъж от Руен влиза в затвора за шофиране без

...
32-годишен мъж от Руен влиза в затвора за шофиране без
Коментари Харесай

Първият джигит с ефективна присъда за каране без книжка е от Руен

32-годишен мъж от Руен влиза в пандиза за шофиране без брошура , трансформирайки се в един от дребното провинили се на пътя водачи, които получават дейно наказване за такова закононарушение. БМВ-то на Венцислав Й. било спряно от екип на РУ-Поморие в Ахелой на 10 април 2018 година – безусловно 2 месеца, откакто книжката му била отнета. Така той е направил второ нарушение на пътя в границите на няколко месеца.

Така след решение на Поморийския областен съд след импортиран обвинителен акт на Районна прокуратура-Бургас 32-годишният мъж влиза в пандиза за 1 година при първичен непоколебим режим. Той ще би трябвало да заплати и санкция в размер на 500 лева

Това е една от дребното ефикасни присъди по сходно закононарушение, квалифицирано по член 343в., ал.2, вр с ал.1 от Наказателен кодекс. Венцислав има предишни присъди и евентуално това е наклонило везната в интерес на ефикасната присъда. Практиката демонстрира, че при сходни прегрешения на пътя съдът нормално е благоразположен към хората и отсъжда дейно наказване единствено в крайни случаи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР