32-годишен мъж от Бургас е установен и задържан край Шумен

...
32-годишен мъж от Бургас е установен и задържан край Шумен
Коментари Харесай

Зрелищен арест на АМ Хемус, хванаха дрогиран, откраднал такси

32-годишен мъж от Бургас е открит и арестуван край Шумен директно откакто направил кражба на лек автомобил от Варна, оповестява " Труд ".

Малко преди 7 часа тази заран в оперативната дежурна част в Шумен е получено известие от ОДЧ- Варна за незаконно лишен таксиметров автомобил Дачия „ Логан “ с варненска регистрация.

Веднага била основана организация за прекъсване на автомобила при прекосяване през региона. На Автомагистрала „ Хемус “ край Нови пазар автомобилът бил видян. Полицейски екип му подал сигнал със стоп палка, само че лидерът не спрял.

На етапната връзка край Шумен бил спрян от екипи на охранителна полиция. Водачът, 32-годишен гражданин на Бургас не показал удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство.

След информация станало ясно, че е лишен от правото да ръководи за период от 2 години и има наложена санкция в размер на 2000 лв. поради това че през месец февруари 2020 година при инспекция на пътя отказал да бъде тестван с техническо средство.

Екип на пътна полиция към регионалната дирекция в Шумен го тествала с дръг тест. Отчетена била позитивна на метамфетамин проба. Задържан е за период до 24 часа. Работата по изясняване и документиране на случая не престават чиновници на регионалните дирекции в Шумен и Варна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР