32-годишен мъж е заловен с наркотици при акция на служители

...
32-годишен мъж е заловен с наркотици при акция на служители
Коментари Харесай

При акция във Ветово: Заловиха 32-годишен мъж с наркотици

32-годишен мъж е хванат с опиати при акция на чиновници от районно управление (на МВР) – Ветово. От ОДМВР-Русе на територията на град Ветово е извършена профилирана полицейска интервенция по линия на " противопоставяне на държането и разпространяването на наркотични субстанции ", осъществена под надзора на Районна прокуратура - град Русе.

В хода на интервенцията на ул. " Съединение " в града служители на реда от локалното районно ръководство са спрели лек автомобил марка " Фолксваген ", ръководен от 32-годишен мъж. При последвалата инспекция е открито, че лидерът ръководи с позитивна проба за наркотични субстанции, като тест с техническо средство е посочил позитивна реакция за приложимост на амфетамин и метамфетамин, а в автомобила служителите на реда са намерили железна кутия, съдържаща суха тревна маса марихуана, с почти тегло към 5 грама.

Извършено е претършуване и в жилище, употребено от мъжа, намиращо се на адрес в град Ветово, където е открито още количество марихуана и електронна везна. Случаят се проверява в хода на формирано бързо произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) - Ветово, за закононарушение по член 354а, ал.3 от Наказателен кодекс. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата. 32-годишният е арестуван по ЗМВР.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР