32-годишен мъж е задържан за кражба на автомобил и нападение

...
32-годишен мъж е задържан за кражба на автомобил и нападение
Коментари Харесай

Крадец удари полицай с гаечен ключ

32-годишен мъж е арестуван за кражба на автомобил и нахлуване на полицейски чиновник. Това оповестиха от ОДМВР – Добрич.

Тази заран в региона на „ Митница “ в град Добрич при осъществяване на огромна профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на кражбите от транспортни средства, директно след кражба на аварийна гума от джип, е арестуван 32-годишен мъж от град Варна, престъпно проявен.

При последвалото претършуване в паркирания наоколо автомобил с варненска регистрация, благосъстоятелност на арестувания мъж, са открити голям брой пластмасови капачки за джанти и черна маска с прорези за очите.

Операцията е осъществена от полицейски чиновници на Сектор „ Криминална полиция “ при Първо районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи - Добрич и Сектор „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОД Министерство на вътрешните работи - Добрич.

При задържането на причинителя, същият оказва опозиция, като нанася удар с гаечен ключ в региона на главата и ръката на полицейски чиновник. Вследствие на оказаната опозиция и в изискванията на безспорна нужда са използвани помощни средства. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на Първо районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи - Добрич.

Материалите по случая са докладвани в районна прокуратура - Добрич. Работата по доказване и документиране на цялостната незаконна активност на причинителя продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР