32-годишен мъж е бил задържан за притежание на наркотици, след

...
32-годишен мъж е бил задържан за притежание на наркотици, след
Коментари Харесай

Заради нередовни номера на автомобила, задържаха русенец за притежание на наркотици

32-годишен мъж е бил арестуван за владеене на опиати, откакто е бил хванат от полицията да ръководи автомобил с разнообразни регистрационни табели, оповестиха он ОД на МВР-Русе. Около 14:30 часа във вторник, на бензиностанция на бул. „ Липник “ в дунавския град е бил видян автомобил с сложени две разнообразни регистрационни табели.

Екип служители на реда от Второ районно управление (на МВР) открили при инспекцията, че въпросната кола е от марката БМВ и се ръководи от 32-годишен мъж от Русе, а с него в автомобила на предната седалка е пътувала 18-годишно момиче. Униформените чиновници на реда установили, че поставените табели начело и откъм гърба на БМВ-то са с русенски регистрации, само че с разнообразни номера и от разнообразни серии.

На местопроизшествието била изпратена дежурна оперативна група, която да извърши оглед на място и да документира случая. В хода на последвалите полицейски и процесуални дейности в колата били открити опиати и газов револвер. Автомобилът и пътуващите с нега били отведени във Второ районно управление (на МВР). При персонален обиск на мъжа, в облеклата му служителите на реда намерили две транспарантни стъклени лули, полиетиленов плик със зелена тревна маса и различен плик с вещество, под формата на кафява бучка. По-късно в жилището му в Русе било осъществено претършуване и изземване, при което били открити и две топчета метаамфетамин, съцветие зелена тревна маса и електронна везна. 32-годишният мъж е бил арестуван в ОДМВР – Русе.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, като е известен дежурен прокурор.

Работата по него продължава, следва уточняване на количествата и типа на откритите субстанции, както и осъществяването на други процесуални дейности, уточнниха от полицията в Русе.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР