32-годишен мъж бе осъден на 10 години лишаване от свобода“,

...
32-годишен мъж бе осъден на 10 години лишаване от свобода“,
Коментари Харесай

10 години затвор за рецидивист, блудствал с 14-годишна пред дома ѝ във Варна

32-годишен мъж бе наказан на 10 години „ отнемане от независимост “ , след което бе приет за отговорен, че е направил обир посредством физическо принуждение , както и блудствени дейности по отношение на малолетно момиче във Варна.

Обвиняемият призна обстоятелствата и събитията изложени в обвинителния акт, заради което съдът бе длъжен да понижи с 1/3 размера на наказването.

Случаят е от 13 февруари тази година, когато малолетно момиче се прибирало от магазина . Когато стигнало до дома си подсъдимият я последвал и задържал. Като употребявал мощ, направил блудствени дейности с нея и изискал да му даде пари. Тъй като момичето споделило, че няма, той отворил чантата и́ и взел оттова 15 лв. . В един миг потърпевшата съумяла да позвъни по телефона на майка си, след което той избягал уплашен .

Мъжът е осъждан неведнъж, като има 16 влезнали в действие присъди главно за закононарушения против собствеността, а през последните години и за похищения против личността .

Варненският областен съд дефинира, че наказването за осъществения обир е 12 години затвор , а за блудствените дейности с 14-годишно момиче – 7 години. След наложителната редукция те бяха понижени надлежно до 8 години и до 4 година и 8 месеца.

Съдебният състав реши, че следва да усили с 2 години , като по този метод обвиненият ще излежава присъда от 10 години затвор .

Присъдата може да се апелира или стачкува пред Апелативния съд във Варна в 15-дневен период.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР