32-годишен баща на пет деца бе глобен с 30 000

...
32-годишен баща на пет деца бе глобен с 30 000
Коментари Харесай

Първолак кара със 140. Глобиха бащата

32-годишен татко на пет деца бе санкциониран с 30 000 рубли (868 лева.), откакто бдителни жители снимаха 7-годишния му наследник да ръководи фамилния ВАЗ-2115 по Околовръстното шосе от Санкт Петербург на 28 септември.



Кадрите с невръстния водач бързо плъзнаха из обществените мрежи и провокираха вълна от възмущение. На фотосите се вижда по какъв начин бащата пуши индиферентно цигара, а на пасажерската седалка се вози невръстната сестричка на "водача ".



"Направи ми усещане, че колата криволичи. Доближих се и видях, че кормилото е ръцете на дете. На места скоростта доближаваше 140 км/ч ", споделя един от очевидците. По свидетелски показания безотговорният родител бил издирен и притеглен под отговорност.



Бащата е санкциониран по член 12.7 от Кодекса за административни правонарушения на Руската федерация за "предоставяне на ръководството на транспортно средство на разположение без удостоверение за ръководство ". Повдигнато му е и обвиняване за несъблюдение на родителските отговорности. Ще бъдат тествани изискванията, в които живеят петте деца на мъжа.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР