32 години ДПС е в политиката и най-бедните краища на

...
32 години ДПС е в политиката и най-бедните краища на
Коментари Харесай

Асен Василев: Ние няма да отминем и в диалог с крадци няма да влезем

32 години Движение за права и свободи е в политиката и най-бедните краища на страната са там, където са гласоподавателите на Движение за права и свободи, само че едни от най-богатите хора в страната са членове на Движение за права и свободи. Ние не се борим и не проповядваме против хората, които гласоподават за вас, ние се борим против хората, чиито банкови сметки вие цялостните и против разговора, който вие желаете, с цел да се краде безпардонно и безогледно. Това няма да продължи, ние в подобен разговор няма да влезем с никой!

Това съобщи вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев от парламентарната естрада по време на разпаления спор по желаната оставка на ръководителя на 47 Народното събрание Никола Минчев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Вие говорите с вярата, че ние сме нещо краткотрайно, което ще отмине. Ето ви още една вест, няма да отмине! Това е началото, което българското общество изиска ще желае по площадите всеки ден. Ще си отвоюваме страната, съобщи Василев, който участва в пленарна зала през днешния ден, дружно с министър-председателя и половината кабинет.

Толкова е дълбока рецесията, че вие сте подготвени да се прегърнете с „ Възраждане ”, господин Карадайъ, с цел да ни свалите от власт, сподели още вицепремиерът. Толкова е дълбока рецесията за хората, които си стоят в сараите и се пробват да ръководят страната, обърна се още вицепремиерът към водача на Движение за права и свободи, който излезе на трибуната и взе думата без процедура по метода на водене, акцентира Асен Василев.

Мустафа Карадайъ от своя страна още веднъж назова „ Продължаваме промяната ” и държавното управление с думите „ инцидентни минувачи ”. Той съобщи, че кабинетът „ Петков ” прави политика в името на компаниите на мафията и задкулисието.

Изказването на Асен Василев предизвика бурни възгласи от едната страна на залата и овации – от другата. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР