31-ви май е Международен ден на блондинките. Денят за честване

...
31-ви май е Международен ден на блондинките. Денят за честване
Коментари Харесай

Днес е международният ден на блондинките

31-ви май е Международен ден на русокоските. Денят за честване на русокосите дами (че и господа), публично е признат през 2006 година Тогава е връчена за пръв път премията " Диамантено токче ", която съставлява влиятелно отличие за русокоси дами, които са съумели в живота. Смята се, че първата русокоска в историята на човечеството e древногръцката богиня Афродита, чиито златисти къдрици били подарък от самия Зевс.

Блондинките са считани от мнозина за най-красивата част от нежната половина на човечеството. За да бъдеш русокоска не е належащо да си родена такава, както се споделя „ роди ме мамо … хитра, аз сама ще се изруся” или нещо от този вид. Шегите за интелекта на русокоските са доста, макар че огромна част от русите дами не са естествени русокоски, а просто са под прикритие. Което някакси води до това, че шегите се отнасят и до брюнетките, само че дано не задълбаваме.

Култът към русокоските се основава от киноиндустрията и изключително от Холивуд в средата на 20 век. Една от русокоските завладяла света с русите си коси и сексапил е точно секс признакът на всички времена Мерилин Монро. Интересен факт за нея е, че тя даже не е естествено руса, само че това не е никаква спънка за милионите ѝ почитатели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР