31 май е обявен за международен ден на блондинките, отбелязващ

...
31 май е обявен за международен ден на блондинките, отбелязващ
Коментари Харесай

Днес е международния ден на блондинките

31 май е разгласен за интернационален ден на русокоските, отбелязващ се от 2006 година насам, когато за първи път е връчена премията " Диамантено токче ". Призът се присъжда на надарени, умни, сполучливи и съвременни русокоси дами. Първата известна русокоска в историята е богинята Афродита, получила златните си кичури като подарък от Зевс. Нейната красота е толкоз именита, че през днешния ден името ѝ се е трансформирало в нарицателно за женската хубост.

Този факт самичък по себе свидетелства, че светлокосите представителки на нежния пол имат омагьосване, пред което господата са безсилни. Всъщност, необичайно или не, потвърдено е, че общувайки с русокоска, мозъчната активност на мъжа понижава, коефициентът му на просветеност спада, а логичен обвързваните му мисли непринудено биват изместени от готовността му да извърши нещо безразсъдно... С други думи - мъжете чисто и просто оглупяват в наличието на русокоска, а въпросният резултат е прочут като " бимбо заблуда ".

Учените изясняват, че част от тази " магия " се дължи на равнищата на женския сексуален хормон естроген, които са по-високи при дамите с руси коси. Друго любопитно изказване е, че съгласно калкулации на биолози естествените русокоски ще изчезнат от лицето на Земята през 2202 година, като техните прогнози предсказват, че последната такава ще се роди във Финландия, тъй като там живеят най-вече светлокоси хора.

Въпреки че русокоските преобладават над брюнетките за мъжките желания, те губят интелектуалната борба с тях, защото умствените им качества постоянно са поставяни под въпрос, а уверение за това са безбройните вицове за русокосите дами. Не малко заслуги за основополагането на този мит се приписват на Мерилин Монро и ролята ѝ във кино лентата " Джентълмените избират русокоски ", изстрелваща я на върха на славата. В лентата тя се превъплъщава в очарователната певица Лорелай Лий, която е добродушна, само че не изключително интелигентна, а житейските ѝ избори са по-скоро в неин ущърб. Интересен миг е, че естественият цвят на косата на Монро е мрачен, само че триумфът я спохожда откакто тя го трансформира.

Разбира се, всяко предписание има изключения, а в съответния случай Шарън Стоун е посочена точно за такова. Тя се смята за цялостна диаметралност на стандарта " руса и глупава ", защото още на 13-годишна възраст нейният коефициент на просветеност е доста над междинния - 154, колкото е бил този на немския физик-теоретик и мъдрец Алберт Айнщайн.

Каквото и да си приказваме обаче, едно е изцяло несъмнено - русокоските постоянно са знаели по какъв начин да се откроят от множеството и по какъв начин да насочат всеобщото внимание към себе си.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР