31 март 2022 г. е крайният срок, в който ще

...
31 март 2022 г. е крайният срок, в който ще
Коментари Харесай

Определиха срок, в който ще действа мораториум върху цените на тока, парното и водата

31 март 2022 година е крайният период, в който ще работи мораториум върху цените на тока, парното и водата. Така "Продължаваме смяната " ревизира вчерашния безреден текст, гласуван от Народно събрание по предложение от ГЕРБ. Шефът на ПГ на Политическа партия Андрей Гяуров показа новия текст, съгласно който за справяне с ценовата рецесия се вършат следните промени:
"Народното заседание постанова мораториум на контролиран пазар на равнищата от 16 декември 2021 година Решението е със период на деяние до 31 март 2022 година То влиза в действие в деня на обнародването му ".
„ Януари и февруари са месеците с най-пиково ползване на ток и парно. Предложението за решение, оповестено от КЕВР, не защитаваше ползите на крайните консуматори. Виждаме невиждана интервенция на страната в посока отбрана на ползите им”, сподели преди старта на пленарното съвещание депутатът от Политическа партия Венко Сабрутев.
Според него от ръководещото болшинство са позволили неточност с това, че не са изчакали предлагането да бъде в писмен тип, с цел да бъде огледано деликатно. Той увери, че напрежение сред страната и ЕРП-тата няма да възникне. Той е безапелационен, че би трябвало да се намерения за обезщетения и за тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР