31-годишният рапър Тайга е бил арестуван в Лос Анджелис вчера

...
31-годишният рапър Тайга е бил арестуван в Лос Анджелис вчера
Коментари Харесай

Арестуваха рапъра Тайга за домашно насилие

31-годишният рапър Тайга е бил задържан в Лос Анджелис през вчерашния ден сутринта по съмнения за домашно принуждение, след което е бил освободен под гаранция, равняваща се на 50 000 $, предава life.dir.bg.

Поводът за задържането му в полицейския сектор в Холивуд са били фотоси, качени в обществените мрежи от неговата някогашна другарка Камарин Суонсън, на които тя е с насинено око.

" Малтретирана съм прочувствено, душевен и физически и няма да го укривам ", написа в Инстаграм 22-годишната дизайнерка към фрагмента, който е разгласила като 24-часова история и на който отбелязва таблоида TMZ.

Предполагаемият случай, за който органите на властта отхвърлят да дадат детайлности пред американската преса, се е случил в понеделник вечер. Според източници на уеб страницата TMZ половинката на музиканта се е появила пред дома му в дребните часове на нощта. Крещейки да я пусне вътре, тя е почнала да блъска по входната врата на жилището му.

Суонсън обаче незабавно опроверга това изказване като показа екранни фотоси на телефона си, показвайки известията, които двамата са си разменяли по-рано. Младата жена също по този начин споделя, че не е отишла неканена в къщата му и отхвърли да е демонстрирала нападателно държание. Тя добави, че изпълнителят я е предиздвикал да влезе в дома му, където я е държал в продължение на часове и че пострадванията ѝ са в резултат на удар, който той ѝ е нанесъл, когато се е пробвала да си тръгне.

Представителят на Тайга не отговори на питане за коментар за случилото се, насочен му от медиите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР