31-годишният мъж трябва да бъде осъден на 28 март по

...
31-годишният мъж трябва да бъде осъден на 28 март по
Коментари Харесай

Сам Банкман-Фрайд няма да бъде изправен пред втори процес за измама, обявява DoJ

31-годишният мъж би трябвало да бъде наказан на 28 март по няколко обвинявания за машинация, скрит план за осъществяване на машинация със артикули и скрит план за правят пране на пари. Той може да бъде наказан на повече от 100 години затвор, означиха.

Банкман-Фрид също беше упрекнат в „ скрит план за правене на противозаконни вноски за акция “, само че тези обвинявания не бяха включени в процеса по-рано тази година.

Прокурорите споделиха, че са избрали да не водят втори развой, защото огромна част от доказателствата към този момент са били показани.

Правителството също по този начин твърди, че към този момент е потвърдено, че Bankman-Fried е направил противозаконни политически приноси и че съдията може да вземе това поради при произнасянето на присъдата.

„ По време на процеса обаче държавното управление предложи доказателства за схемата на подсъдимия да прави противозаконни вноски за акция, както като директно доказателство за другите седем обвинявания, по този начин и в сходство с Федералното предписание за доказване 404(b). Подсъдимият беше наказан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР