31-годишният Бен Шимони е определян за герой в Израел. При

...
31-годишният Бен Шимони е определян за герой в Израел. При
Коментари Харесай

Този мъж става герой в Израел: Спасява 12 души, преди да бъде убит

31-годишният Бен Шимони е определян за воин в Израел. При нападенията на „ Хамас “ на 7 октомври той избавя живота на 12 души, преди да бъде погубен от терористите.
Бен Шимони Снимка: Екс/@RBolsonaro3

Израелските медии описват историята на мъжа от Ашкелон, който е измежду посетителите на музикалния фестивал „ Супернова “, на който починаха повече от 250 души, отишли да се забавляват.

31-годишният мъж в началото съумява да се избави от градушката от патрони. Той се качва в колата си, взема в нея четирима изцяло непознати и потегля. Петимата откриват избавление в Беер Шева - огромен град в Южен Израел, на към 40 километра от Ивицата Газа, написа bTV.

Там Бен Шомони се обадил на брат си, който пък го помолил да внимава и да не се връща на мястото на ужасите. 31-годишният мъж обаче желае да помогне и на други и още два пъти стига до фестивала, с цел да изведе посетителите му на безвредно място. Третото пътешестване за мъжа обаче се оказва съдбовно.

Колата на Бен Шимони, е открита унищожена край пътя. А тялото на смелия мъж е разпознато след пет дни.

„ Бен Бинямин Шимони не се опасяваше. Той не беше елементарен човек. Два пъти се изправи против гибелта и завоюва. Третият път обаче гибелта го победи “, разяснява в обществената мрежа X неговият другар Тал Катц.

" Бен направи това, което смяташе за вярно - без значение от риска. Това беше неговата природа “, разяснява братовчедката на починалия мъж Керен.

„ Любовта на живота ми избави мен, сина ми, сестра ми, приятелката ми “, споделя дългогодишната партньорка на Бен Джесика Елтер.

В последния диалог посред им тя чува мощни шумове, след което диалогът е пресечен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР