31-годишната учителка Моника Омс е била изправена пред съда, след

...
31-годишната учителка Моника Омс е била изправена пред съда, след
Коментари Харесай

Съдят австралийска учителка за секс с ученик

31-годишната учителка Моника Омс е била изправена пред съда, откакто учебните управляващи получили две анонимни писма за осъществено от нея полово закононарушение, заяви 7News.

Авторът на известията твърдял, че дамата е имала връзка с възпитаник през август 2022 година Разследването разкри, че учителката се е сближила с младежа, който по това време е бил на 16 или 17 години, намирайки се в " положение на прочувствена накърнимост ".

Двамата са си кореспондирали в обществените медии, а по-късно са почнали да се срещат персонално. Омс изпратила на момчето свои нецензурни фотоси и му споделила, че го обича, на което той отвърнал с реципрочност. Установено е, че дамата е правила секс с младежа няколко пъти на задната седалка на колата си. Момчето се измъквало от вкъщи си за тези срещи.

Първоначално ученикът отрекъл всевъзможни догатки за спекулация с Омс и я предизвестил за полицейското следствие. След това дамата изтрила кореспонденцията от устройствата, само че полицейските чиновници съумели да получат достъп до тях. По-късно младежът признал, че е желал да защищити дамата от неприятности, защото считал, че тя е негова другарка.

Майката на момчето съобщи, че връзката с Омс го е трансформирала. " Можехме да приказваме намерено за всички събития в живота му, само че след този случай сред нас имаше висока преграда ", сподели тя.

На 8 март Омс е упрекната в четири случая на обезчестяване на малолетно лице. Адвокатите на дамата обявиха, че през последните месеци тя е била в психиатрична клиника, защото е направила опит за самоубийство.

Окончателната присъда на Моника Омс ще бъде произнесена до края на март.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР