31-годишната състезателка на Bellator Бек Роулингс е открила нов начин

...
31-годишната състезателка на Bellator Бек Роулингс е открила нов начин
Коментари Харесай

MMA боец заработва от свои голи снимки!

31-годишната състезателка на Bellator Бек Роулингс е разкрила нов метод да заработва пари по време на пандемията на COVID-19. " Rowdy " подписа с организацията в края на предходната година и направи две борби. Тя загуби от Джоан през октомври предходната година, а през февруари тази година записа победа над Елина, оповестява mma.bg.

Публикация, споделена от (@rowdybec) на Сеп 27, 2020 в 6:14 PDT

Роулингс не се е била в последните 8 месеца и в случай че не е била нейната регистрация в сайтa " Only Fans ", тя е щяла да остане без пари. Бек пуска свои разголени фотоси, които нейните почитатели може да видят, само че първо би трябвало да се абонират и да си платят. Наскоро в една от своите медийни изяви австралийката реши да поговори за уеб страницата.

“За мен това промени много неща. Сега щях да съм уплашена и да се побъркам. Нямаше да съм в обстановката, в която съм сега, в случай че не беше OnlyFans. Направих крачка към това и в никакъв случай не съм била човек, който се интересува от това, което хората мислят или споделят.

Публикация, споделена от (@rowdybec) на Сеп 16, 2020 в 6:05 PDT

Регистрирах се там и несъмнено се отплати. Това ми даде късмет да спечелвам пари от другo място, тъй като нямаше борби. Този уебсайт несъмнено ме избави. Наслаждавам се. Винаги съм била добра в стартирането на неща онлайн и в обществените медии.

Публикация, споделена от (@rowdybec) на Сеп 2, 2020 в 9:45 PDT

Това ми разреши да попадна на по-ексклузивен уеб страница, където хората могат да заплащат, с цел да видят наличието ви и в действителност да спечелите пари от него, вместо да пускате неща в Instagram или Фейсбук и те извличат всички изгоди.

Публикация, споделена от (@rowdybec) на Юли 21, 2020 в 2:14 PDT

Мисля, че несъмнено е нещо, което всеки би трябвало да прегърне. Това е добре за спорта, добре е за бойците и е добре почитателите да имат друг тип контакт и поддръжка за бойците”, съобщи Бек Роулингс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР