31-годишната Малина е откритата мъртва жена в хотелска стая в

...
31-годишната Малина е откритата мъртва жена в хотелска стая в
Коментари Харесай

Разкриха коя е красивата българка, убита от любовника си в Л...

31-годишната Малина е откритата мъртва жена в хотелска стая в Лайпциг, твърди news24sofia.eu.

Малина е родом е от град Луковит. Тя отпътувала за Лайпциг, Германия преди  година дружно с по-голямата си сестра. Малина се е занимавала с проституция.



Криминалният случай, се е случил във вторник вечерта, а в петък полицията заяви, че е задържала 42-годишния немец Дани М. от Витенберг, обвинен за убийството ѝ.

Трупът на 31-годишната жена занапред ще бъде проучен за определяне на аргументите за гибелта ѝ.

Тялото ѝ било открито от шефа на хотела, откакто тя по този начин и не напуснала стаята през целия ден.



Камериерки чули, че водата в банята тече и никой не я стопира и уведомили шефа. Жената била открита на пода в стаята, обляна в кръв.

Задържаният мъж и жертвата се познавали от дълго време и имали връзка. Заподозреният резервирал стая в хотела в Лайпциг, с цел да се срещне там с приятелката си.

Все още не е явен претекстът за убийството. Полицията проверява дали става дума за ликвидиране от обич, или за проституция.

Майката на Малина живее сега в родния й град, а точно Луковит, тя се споделя Кунка.

Малина е била много известния в ромския квартал в Луковит, че има разнообразни любовни връзки с мъже, а преди време е направила и женитба, само че след няколко месеца се развела.

Западни медии пишат, че проверяващите към момента не знаят дали Дани М. е уговорил момичето на повикване или двамата са общували на друго равнище. В изявленията си във Facebook в края на предходната седмица обвиненият неведнъж е изпращал любовни поздрави на Малина и й е правил предложение за брак. Все още не е допустимо да се ревизира дали дамата е негова жертва.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР