31-годишната Ева Славова от София е новата "Мис Плеймейт" 2020.

...
31-годишната Ева Славова от София е новата "Мис Плеймейт" 2020.
Коментари Харесай

Избраха последната "Мис Плеймейт" в историята СНИМКИ 18+

31-годишната Ева Славова от София е новата "Мис Плеймейт " 2020. Тя може да бъде видяна да танцува много постоянно в благоевградския клуб LEVEL, както и в доста други известни нощни клубове в страната. Занимава се с това от 10 години и счита, че разголеното женско тяло е тип изкуство. Блондинката има 9-годишна щерка, написа "Струма ".





Диана Габровска, пък събра максимален интерес от аудиторията и мнения в обществените мрежи, и се закичи с купата "Мис Плейнет ". За първи път в историята на състезанието имаше еднакъв резултат.

Скандална кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска е на 34 години. В навечерието на локалните избори предходната есен избухна величествен скандал. Повод за това бяха еротичните фотоси на кандидатката за кмет на Момин проход, които затрупаха обществените мрежи и шокираха обществеността.

Всъщност, Диана Габровска е щастлива брачна половинка и горда майка на две прелестни деца.

Двете дами получиха чек за 20 000 лв., невероятна корона, чисто нов автомобил Мазерати и още куп дарове. Короната им бе връчена от миналогодишната победителка във компанията, с две корици на Плейбой - Михаела Тодорова.

Първа подгласничка на победителката стана и Playstar - направила най-силен дебют и навлязла най-бързо в полезрението на хората - Ани Грудева. Наградата и връчи Жени Калканджиева.

Втора подгласничка и Playgirl, която бе оповестена от носителката на купата Мис България Габриела Василева, стана Биляна Иванова.

Твърде е евентуално това да е и последното издание на състезанието "Плеймейт " в България. Победителката беше избрана от гласоподаване на журито и гласовете на хората. Журито включваше Мис Племейт 2019 Михаела Тодорова, шоуменът и водещ Ники Кънчев, най-успешния ни модел Жени Калканджиева и други.
Финалният конкурс се организира в три стадия, като във втория излизането на момичето беше съпроводено от музикални осъществявания на Миро, Хоумлес, Вики и Десо от Мастило, Анелия, Мария Илиева.

Водещи на събитието бяха Любен Дилов-син, основен редактор на Playboy България и красивата Александра Петканова.

Беше почетена и паметта на огромния безгрижник Христо Сираков и един от главните уредници на състезанието дълги години. Сираков умря тази година.

Знаменития формат „ Playmate of the Year “ може и да бъде финален в историята на българския Плейбой. През април Playboy Inc., спря всички живи изяви, както и хартиените си издания в по-голямата част от света. Българският Playmate of the Year може да се окаже, че ще е последното издание въобще на именития формат.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР