31-годишен мъж от старозагорското село Дъбово разигра местните полицаи в

...
31-годишен мъж от старозагорското село Дъбово разигра местните полицаи в
Коментари Харесай

Затворник разиграва „Бързи и яростни” в Старозагорско

31-годишен мъж от старозагорското село Дъбово разигра локалните служители на реда в жанр "бързи и гневни " по пътищата на района. Мъжът бил в отпуск от пандиза и след близо 5-часова гонка с униформените, бил хванат в мъглижкото село Сливито. В автомобила му са открити голям брой ВиК елементи, откраднати от работилницата на пандиза.
Началото на екшъна е сложено към 8.30 часа на 10 януари на ул. "Индустриална” в регионалния град, когато екип на Пътна полиция се опитал да спре за инспекция кола с британска регистрация. Водачът обаче избягал с висока скорост, навлязъл в насрещното придвижване на бул. „ Св. Патриарх Евтимий”, а по-късно се отправил в посока Казанлък, следван от полицейския екип. На черен път покрай село Сливито колата аварирала, а лидерът избягал. След търсене той е хванат.
Установено е, че мъжът бил в отпуск от пандиза в Стара Загора, където излежавал присъда, нямал и шофьорска брошура, защото му била отнета за година. В автомобила са открити ВиК-части, откраднати от работилницата в пандиза. Алкохолният тест бил негативен.
Мъжът още веднъж е върнат в старозагорския затвор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР