31-годишен мъж, извършил убийство от ревност, е бил арестуван в

...
31-годишен мъж, извършил убийство от ревност, е бил арестуван в
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за жестокото убийство в Червен бряг! След зверството убиецът се готвил да...

31-годишен мъж, направил ликвидиране от ревнивост, е бил задържан в рейса за София. Престъплението е било разкрито за броени часове, а обвиненият се е готвил да напусне страната, оповестява „ Телеграф “.

Както БЛИЦ писа към 8:20 часа беглецът намушкал с нож 52-годишен мъж в центъра на Червен бряг , наоколо до църквата. Опонентът живеел на фамилни начала с жена, с която връзки имал и нападателят.

Предполага се, че ревнивецът не е желал да убива жертвата си, само че ударът с нож засегнал значим кръвоносен съд на бедрото. Раненият съумял да стигне до близка аптека и почнал да чука по вратата.

Аптекарката била вътре, само че още не била отворила, тъй като работното ѝ време било от 8:30. При типа на молещия се за помощ незабавно отключила и се обадила на тел. 112, само че пострадалият единствено се свлякъл на земята и умрял, евентуално от кръвозагуба.

Очевидци на закононарушението дали насоки на пристигналите на мястото криминалисти, които бързо се ориентирали в ситуацията. Те получили информация, че обвиненият сее качил на рейс от Червен бряг за София. В региона на Правец патрул спрял автобуса и от него бил свален обвиненият.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР