31-годишeн мъж е задържан за извършено тежко престъпление на територията

...
31-годишeн мъж е задържан за извършено тежко престъпление на територията
Коментари Харесай

Задържаха предполагаемия убиец на наркодилъра Роберт Величков от Перник

31-годишeн мъж е арестуван за осъществено тежко закононарушение на територията на Перник. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

С прокурорско разпореждане мярката му за задържане е удължена до 72 часа. Привлечен е като обвинен по член 116, алинея 1, т. 6 и 11, по отношение на член 115 от Наказателен кодекс. В резултат на подхванато интензивно следствие е открит и арестуван 31-годишният Ц. В., прострелял смъртоносно 25- годишния наркодилър Роберт Величков от Перник. Престъплението бе осъществено в ранните часове на 15 ноември в центъра на регионалния град.

Веднага след осъществения оглед, започнаха дейните оперативни и процесуални дейности, под управлението на Окръжна прокуратура. В тях бяха включени екипи на ОДМВР-Перник и Групово дело „ Национална полиция “.

В рамките на следствието бе открита самоличността на причинителя, обитавал в Перник без адресна регистрация. Ц.В., който след дръзкото нахлуване се укри, бе разгласен за общодържавно търсене. Вчера той е арестуван, с прокурорско разпореждане мярката му за задържане е удължена до 72 часа.

Привлечен е като обвинен по член 116, алинея 1, т. 6 и 11, по отношение на член 115 от Наказателен кодекс, следва внасяне на искане за непрекъснатото задържане на Ц.В.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР