31-годишeн бе осъден за серия кражби. Отнеманията са осъществени в

...
31-годишeн бе осъден за серия кражби. Отнеманията са осъществени в
Коментари Харесай

31-годишeн бе осъден за серия кражби

31-годишeн бе наказан за серия обири. Отнеманията са осъществени в условия на продължавано закононарушение, с три обособени действия, осъществени през кратковременен интервал от време – от 8 октомври предходната година до 13 януари т.год. Това оповестиха от Районен съд за Varna24.bg .

В първия случай той видял две оставени на пейката на автобусната спирка пред Автогара-Варна раници, като отмъкнал едната, до момента в който притежателите им разговаряли и разглеждали електронното табло. След това, на 13 ноември м.год. в заложна къща, подсъдимият се възползвал от краткотрайната ангажираност на продавачите с други клиенти и лишил айфон от изложените на рафта за продажби кутии с телефони. При третия случай, до момента в който майка с дете пазарувала по обяд на Синия пазар в центъра на града, той издърпал неусетно мобилния й телефон от подложка в детската количка. Общата стойност на всички откраднати непознати движимости е за над 1800 лв..

До привършване на правосъдното разследване в първоинстанционния съд, откраднатите движимости били върнати. С присъда, Районен съд – Варна наложи на 31-годишния мъж наказване " пробация “. Пробационните ограничения включват наложителна регистрация по сегашен адрес с честота два пъти седмично и осъществяване на наложителни срещи с пробационни чиновници за период от 3 години. Присъдата предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР