31 души са задържани при специализираната полицейска операция срещу битовата

...
31 души са задържани при специализираната полицейска операция срещу битовата
Коментари Харесай

Заловиха 31 битови престъпници при спецакцията в Пловдивско

31 души са арестувани при профилираната полицейска интервенция против битовата престъпност, която се организира през днешния ден в Пловдивско.

Акцията беше на територията на Пловдив, Асеновград, с. Дълго поле, с. Старосел, с. Ръжево Конаре, с. Мътеница, с. Ново Железаре, с. Паничери, с. Долна махала, с. Бегово, с. Калояново, с.Караджово, с. Болярци, с. Боянци и с. Тополово.

На мястото дойдоха и основният прокурор Иван Гешев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Ивайло Иванов.
 Спецакция след всеобщия пердах в Пловдив Обновена
Спецакция след всеобщия пердах в Пловдив

Разследва се и друго закононарушение

По време на акцията са формирани и 31 бързи производства - за предпазване на акцизни артикули без бандерол, за ръководство след приложимост на алкохол и наркотични субстанции, за разпространяване и владение на опиати, за осъществяване на хулигански прояви, застрашавайки другите участници в придвижването, за неспазване на противоепидемични ограничения, за предпазване на нелегално огнестрелно оръжие, за ръководство на автомобил с непознати табели, за ръководство на МПС в периода на отнемане и за пречене на орган на властта да извърши служебните си отговорности.

Проверени са 590 лица, 105 адреса и 372 моторни транспортни средства. Съставени са 18 протокола за предизвестие по Закона за Министерство на вътрешните работи и следните актове за определяне на административно нарушаване - 16 по Закона за гражданската регистрация, 23 по Закона за българските персонални документи, 84 по Закона за придвижване по пътищата и 90 фиша по Закона за придвижването по пътищата. Иззети са алкохол, цигари и тютюн без бандерол, както и марихуана, формирани са актове по Закона за горите и др.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР