31 български фирми ще могат да участват тази година в

...
31 български фирми ще могат да участват тази година в
Коментари Харесай

31 български фирми отиват на Международната изложба за храни и напитки GULFOOD 2019 в Дубай с подкрепата на ИАНМСП


31 български компании ще могат да вземат участие тази година в едно от най-престижните интернационалните изложби за хранително-вкусова индустрия - GULFOOD 2019, който се организира от 17 до 21 февруари в гр. Дубай, Обединени Арабски Емирства /ОАЕ/. Рекордното присъединяване на български производители на влиятелното ревю стана допустимо с помощта на поддръжката на Министерството на стопанската система посредством Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия, която поема напълно разноските за наем на изложбена повърхност, създаване структура на щанда и регистрационни такси на изложителите.

На националния щанд от 160,00 кв.м. се показват следните български производители на хранителни артикули: Авис ЕООД, Агарикус БГ ЕООД, Апитрейд ЕООД, Арониада - Агро ЕООД, АСТ Попкорн, Бул Вита ЕООД, Ваком Министерство на правосъдието ООД, Ден и нощ ООД, Джем и Джем ООД, Диавена ООД, Екопрод ООД, Едноличен търговец Контракт - Николай Гаджев, Катрин Ко ЕООД, Корте Дилето ЕООД, Кросати ЕООД, Куминяно фрут ООД, Маклер Комерс ЕООД, Мелбон АД, Моника 871 ЕООД, Натюр БГ ЕООД, Оберон - Х ООД, Олимекс ООД, Органик Суперфудс, Пен Дор АД, Плевен Мес ООД, Първи май АД, Рейс енд Фууд ООД, Садина 99 ООД, Тип Консултрейд ООД, Филипополис, Шоко Тим ООД.

GULFOOD е най-голямата профилирана галерия за хранително-вкусовата индустрия в района на Персийския залив. Проявата се провежда годишно, като първото издание е било през 1987 година В последното издание на Gulfood през 2018 година на изложбена повърхност от 93 000 кв.м. присъединяване са взели 4 055 изложители, а посетителите са били над 66 595 търговци и експерти от бранш хранително-вкусова индустрия от 153 страни. Изложбата събира водещи експерти от сектора от целия свят.

До този миг ИАНМСП е провела участия на Gulfood през 2009 година с народен щанд с присъединяване на 13 компании, през 2011 година народен щанд с присъединяване на 10 компании, 2012 година народен щанд със 7 компании и 2014 година на комерсиална задача с присъединяване на 12 компании. Така страната ни отбелязва самобитен връх, като броят на участниците през 2019 година надвишава съвсем три пъти най-успешното ни показване през минали години.

На Gulfood 2019 ще бъдат показани нови услуги и нововъведения, които отразяват измененията в потребителското търсене. Събитието още веднъж ще посрещне повече от 5 000 изложители и 120 национални павилиона, които показват артикули в 8 бранша на хранително-вкусовата промишленост: напитки; млечни продукти; мазнини и масла; бобови и зърнени артикули и култури; здраве, уелнес & СПА; месо и птици; международно известни марки и храни от целия свят.

Чуждестранни министри, държавни чиновници, международно известни марки, нови изложители и експерти от промишлеността са признали Gulfood като в действителност неповторима платформа, свързваща всеки аспект от международната верига на питателните доставки.

Глобалната обществена и икономическа вероятност на промишлеността ще бъде излъчена на срещата на върха за нововъведения.

След като към този момент завоюваха интернационално самопризнание за дълбочината на предлагането си като стратегически център за установяване и развиване на международните трендове в търговията с храни, уредниците на Gulfood – DubaiWorldTradeCenter (DWTC) започнаха още един кръг от нововъведения.

Ще бъдат извършени паралелни събития и състезания, на които ще се бъдат демонстрирани трендовете в сектора от международно известни майстори готвачи. Много от най-големите павилиони към този момент са ангажирани с тези прояви, в това число Франция, Германия, Испания, Япония и Бразилия.

От 18 до 20 февруари 2019 година ще се организира Среща на върха за нововъведения. Тя ще даде сцена за тридневна полемика с излъчването на световни обществени и стопански вероятности за ХВП промишлеността.

Срещата на върха ще включва задълбочени полемики и изключителни сесии за въпроси и отговори със международно приети готвачи, авторитетни водачи в промишлеността във връзка с провокациите на въвеждане на революционни концепции за локалните пазари.

Майстори на барбекю

Двудневен конкурс, който ще покаже майстори на барбекюта в американски жанр от заведения за хранене, основани в ОАЕ, които ще се състезават в майсторски класове. Конкурсът завоюва ранната поддръжка от американския готвач и Pitmaster Orelle Young от The Blacksmith Smokehouse Dubai, който има вяра, че Gulfood може да даде на сегмента доста подобаващ подтик.

Tea House/ Чайна къща

Концепцията има за цел да оживи залата за питиета. Спонсориран и проведен от Tea Valley, програмата ще включва осъществявания на марокански танцови експерти, китайска чайна гала, както и работни срещи и семинари, проучващи здравните качества на чая, основите на напитката и чаеното изкуство.

HealthLab/ Здравна лаборатория

Здравната лаборатория е главен съставен елемент на шоуто и ще се занимае с възходящото потребителско търсене на здравословни съставки и цялостни артикули, придвижване, разпознато като главен мотор на световния напредък от френския производител на сиропи и питиета Monin, който взе участие в Gulfood за 12-ти следващ път. Monin възнамерява да употребява Gulfood 2019 за стартирането на новата си гама La Flavor de Monin, която включва натурални и достоверни съсредоточени плодове, билкови и пикантни аромати без добавена захар или подсладители.

Start Up/ Програма за пускане на бизнес

Новата стратегия на шоуто ще покаже, че повече от 50 бизнесмени от целия свят показват възходящото си нахлуване в интернационалния сегмент на ХВП и ще показват серия от конференции, фокусирани върху тематики, свързани със започващи компании в бранша.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР