309 електронни винетки на обща стойност 26 860 лева са

...
309 електронни винетки на обща стойност 26 860 лева са
Коментари Харесай

5000 обърнаха винетните си стикери в електронни само за ден

309 електронни винетки на обща стойност 26 860 лв. са купени досега от началото на продажбата им на 17 декември 2018 година, заяви Агенция " Пътна инфраструктура ". От тях 227 са купени посредством уеб страницата www.bgtoll.bg, а останалите посредством другите канали за продажба - мобилните приложения, на каса и посредством терминалите за самотаксуване в търговски обекти.
 Въвеждайте деликатно номера на колата, когато купувате електронна винетка, поучава АПИ  Започва продажбата на електронни винетки  Преобразуването на хартиена винетка в електронна няма да е наложително
Над 5000 шофьори са изпратили поръчки за конвертиране на хартиените си винетни стикери в е-винетки от стартирането на уеб страницата www.bgtoll.bg. Подадената информация за преобразуването на винетките се обработва и ще бъде отразена на идващия ден след подаване на поръчката.

Важно е да се знае, че преобразуването на книжен винетен стикер в електронна винетка е целесъобразно. Потребителите на платената пътна мрежа с неконвертирани годни хартиени винетки не носят наказателна отговорност и няма да им бъдат налагани наказания, само че могат да бъдат спрени за инспекция.

От 19 декември потребителите, конвертирали своята винетка, още в същия ден ще могат да ревизират дали тя е отразена в системата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР