308 хиляди евро трябва да събере Соня Деанова, за да

...
308 хиляди евро трябва да събере Соня Деанова, за да
Коментари Харесай

308 хиляди евро са необходими за здравето на 18-годишния Кристиян

308 хиляди евро би трябвало да събере Соня Деанова , с цел да бъде излекувано детето ѝ. Затова се обръща за помощ към всеки, който може да помогне, тъй като сумата е огромна, а времето - малко.

Тя се споделя Соня Деанова и е от Годеч , само че в последната година живее по лечебните заведения, тъй като синът ѝ Кристиан се бори с онкологично заболяване.

Кристиян Николов е на 18 години. Завършва средното си обучение, само че щастието му е помрачено от подлото заболяване Сарком на Юинг. 

Поставят му страшната диагноза преди година . В момента Кристиян е в болница, с цел да му бъде направена 16-а подред химиотерапия. Преминал е и през 33 лъчетерапии. Още от първата химиотерапия до тринадесетата младежът има съществени аплазии. Това е рухване на кръвните индикатори до сериозни равнища, поддържал е и висока температура.

Следва преливане на биологични артикули, преливане на кръв, тромбоцитна маса и стимулиране на костен мозък за произвеждане на левкоцити посредством инжектиране на неупоген, както и венозно вливане на мощни антибиотици.

На два пъти получава съществено кървене от носа. За Кристиян старателно се грижат лекарите в Детската онкохематология „ Свети Георги “ в Пловдив. Лекуват го по немски протокол, по който му следва още една химиотерапия.

Резултатите от ядрено-магнитния резонанс са посочили фрапантно понижаване на тумора и напълно леко вдишване на контрастност в периферията на образуванието. 

Благодарение на жителите на града, в който живеят - Годеч, към този момент са събрани 100 хиляди лв.. Друга самодейност към този момент е събрала 31 хиляди евро.

Майката на момчето - Соня, изрече откровена признателност към всички, които ѝ оказват помощ.
Телефонът за връзка със Соня Деянова е 0885 730 311.  Повече информация вижте на страницата на момчето :
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР