306 нарушения са констатирани днес до 16 часа по време

...
306 нарушения са констатирани днес до 16 часа по време
Коментари Харесай

МВР показа кадри от невижданата досега акция срещу джигитите на пътя

306 нарушавания са установени през днешния ден до 16 часа по време на профилираната полицейска интервенция за надзор на пътното придвижване. Проверени са 182 лица и 138 моторни транспортни средства, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, съобщи Блиц

Най-честото нарушаване е за скорост, като установените случаи на превишаване на скоростните режими са 306, заключи основен контрольор Росен Рапчев от отдел „ Пътна полиция “, в Главната дирекция „ Национална полиция “.

До 16 часа екипите са издали 30 фиша, 10 електронни фиша, 15 акта за открито нарушаване и 5 насилствени административни ограничения. На един лидер е отнето свидетелството за ръководство на МПС, също така са открити 12 лица от престъпния контингент.
Операцията стартира тази заран. Акцент в нея са нападателните водачи, движещите се в пакет, шофиращите в спешната лента. Проверки са планувани за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, на място екипите наблюдават и за погрешно транспортиране на оръжие.

Проверките в днешния ден са съсредоточени по автомагистрала „ Тракия “. Те ще продължат и идните дни, когато екипи ще има по главните пътни артерии на страната. Освен това водачите ще бъдат следени и от хеликоптер на ГДГП.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР