306 нарушения са констатирани днес до 16:00 часа по време

...
306 нарушения са констатирани днес до 16:00 часа по време
Коментари Харесай

Хеликоптерът на КАТ засне 306 пътни нарушения на АМ Тракия до 16:00 часа

306 нарушавания са установени през днешния ден до 16:00 часа по време на профилираната полицейска интервенция за надзор на пътното придвижване. Проверени са 182 лица и 138 моторни транспортни средства. Най-честото нарушаване е за скорост, като установените случаи на превишаване на скоростните режими са 306. Това съобщи основен контрольор Росен Рапчев от отдел „ Пътна полиция “, представен от Министерство на вътрешните работи.

До 16:00 часа екипите са издали 30 фиша, 10 електронни фиша, 15 акта за открито нарушаване и 5 насилствени административни ограничения. На един лидер е отнето свидетелството за ръководство на МПС, също така са открити 12 лица от престъпния контингент.

Операцията стартира тази заран. Акцент в нея са нападателните водачи, движещите се в пакет, шофиращите в спешната лента. Проверки са планувани за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, на място екипите наблюдават и за погрешно транспортиране на оръжие.

Проверките в днешния ден са съсредоточени по автомагистрала „ Тракия “. Те ще продължат и и дните дни, когато екипи ще има по главните пътни артерии на страната. Освен това водачите ще бъдат следени и от хеликоптер на ГДГП./ novini.bg

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР