304 нови случая на COVID-19 са били регистрирани в Босна

...
304 нови случая на COVID-19 са били регистрирани в Босна
Коментари Харесай

Босна и Херцеговина: 304 нови случая на COVID-19

304 нови случая на COVID-19 са били регистрирани в Босна и Херцеговина през изминалото денонощие (населението на страната е над 3 млн. души), предаде сръбското радио Б92.

През последните двадесет и четири часа болестта е отнела живота на петима граждани на балканската държава, допълни цитираната медия, която се е позовала на данни на щаба за борба срещу разпространението на коронавирусната инфекция.

В една от двете на големи части на страната - Мюсюлманско-хърватската федерация - са били установени 277 пациенти и четирима починали.

В другия голям автономен регион на Босна и Херцеговина – Република Сръбска - са били установили 72 случая на заболяването и един починал.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12052  В Испания пуснаха клип с мъртъвци и ковчези, с цел да припомнят, че COVID-19 не е игра В Испания пуснаха клип с мъртъвци и ковчези, с цел да припомнят, че COVID-19 не е игра  Маските в Турция стават наложителни на всички места Маските в Турция стават наложителни на всички места  Увредените от COVID-19 бели дробове могат да се възстановят за 3 месеца Увредените от COVID-19 бели дробове могат да се възстановят за 3 месеца
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР