3000 лв. за два комплекта тенджери, куфарче с вилици и

...
3000 лв. за два комплекта тенджери, куфарче с вилици и
Коментари Харесай

Възрастен мъж даде 3000 лв. за златни тенджери и вилици

3000 лева за два комплекта тенджери, куфарче с вилици и ножове и спален комплект. Толкова е платил възрастен пловдивчанин на измамници. Случаят е от вторник, а органите на реда търсят причинителите на измамата.

Вчера преди обяд възрастният мъж бил заговорен на улицата от трима мъже, показали се за търговци на качествени първокласни артикули за бита. Той поканил непознатите в дома си, а те съумели да го заблудят, че предлаганите съдове за готвене и принадлежности за хранене са със златно покритие.

Убеден, че договорката е преференциална, пострадалият дал 3000 лева на измамниците. По-късно, разбирайки за покупката на стоките с неразбираем генезис и неведнъж по-ниската им цена на пазара, родственици на възрастния човек се обърнали към полицията.

От Министерство на вътрешните работи още веднъж молят жителите да демонстрират повече зоркост, с цел да не станат жертви на сходни злонамерени дейности.

От там припомнят още под никакъв претекст да не позволяват в жилищата си непознати и инцидентно заговорили ги на улицата хора, както и да не им дават пари.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР