300 лв. ще бъде минималната пенсия от следващата година, стига

...
300 лв. ще бъде минималната пенсия от следващата година, стига
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ със страхотна новина за пенсиите догодина

300 лева ще бъде минималната пенсия от идната година, стига бюджетът да разреши това. Това сподели зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков в предаването “Офанзива с Любомир Огнянов “ по Канал 3.

Той добави, че това е друго от обещанията на държавното управление, което ще бъде изпълнено.

"Стабилността на Народното събрание не предстои на подозрение ", счита националният представител. Той бе на мнение, че карцерът на представител на Вътрешна македонска революционна организация в “Басейнова дирекция “ - Пловдив не е в положение да разклати ръководещата коалиция, без значение от нападките на опозицията.

"Хората, които приказват за предварителни избори, желаят да пратят страната в едно политическо безвремие “, сподели Ненков.

"Стартирането на ТОЛ системата от 1 март е следващата вярна стъпка в икономическото развиване на страната ни ", акцентира още депутатът.

“Повечето страни имат потребност от 5-6 години за въвеждането на една сходна система. България имаше потребност от към година и половина и ето, че от на следващия ден ще имаме една от най-модерните системи за електронно таксуване в Европа “, сподели Александър Ненков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР