300 лева на вечер излиза наемането на жилище за тайно

...
300 лева на вечер излиза наемането на жилище за тайно
Коментари Харесай

Иновация в пандемията: 300 лева наем за таен купон в апартамент

300 лв. на вечер излиза наемането на жилище за скрито тържество по време на, демонстрира инспекция на „ “. Това е една от другите възможности младите да могат да се събират и да се веселят в компанията на познатите си макар възбраната за събирания на над 15 души и затварянето на кръчмите и нощните заведения.
Изкушаващи предложения за цялостен апартамент чартърен примамват зажаднелите за занимания с обещания за цени „ по джоба “ и отлична хигиена. Според онлайн публикация в профилирана платформа за краткосрочно отдаване чартърен в апартамент с четири спални в центъра на София коства 244 лева Жилището е с потенциал 11 души, като разполага още с две бани и две кухни. Допълнителни такси обаче повишават крайната му цена до 309 лева на вечер. В ценоразписа се включва още сума за разчистване в размер на 20 лева и такса за прилагане на услугата в платформата, която е 45 лева
 СЗО с прогноза по кое време ще си отиде коронавирусът СЗО с прогноза по кое време ще си отиде коронавирусът
Регионалният шеф на Световната здравна организация (СЗО) за Европа съобщи, че има вяра, че пандемията от ковид ще завърши в нач...
Както при резервацията на нощувка в хотел, по този начин и в този случай би трябвало да се обърне особено внимание на разпоредбите за отменянето им. В случай че купонът пропадне, а към този момент сме предплатили, в доста от местата ще ни върнат само таксата за разчистване. Наемането на жилище за една вечер ще ни излезе с 63 лева по-евтино в Пловдив.  За апартамент, който събира 12 купонджии, ще броим общо 246 лева От тях 210 лева ще отидат за нощувката, а 36 лева доплащаме за услугата по наемането. Получаваме авансово заплатената сума назад само в случай че се откажем от резервацията си повече от 24 часа преди деня на настаняване.
Със стоплянето на времето мрежата се „ наводни “ и с оферти за ваучър до зори в апартамент край морето Празнуваме края на сесията, рожден ден или без мотив в безоблачен Балчик против 194 лева на вечер. Цената на мястото „ удря “ близо 300 лева след доплащането за разчистване и услугата – общо 90 лева С цел привличане на повече клиенти и ограничение на следствията от пандемията върху бранша краткосрочно отдаване чартърен на жилища от онлайн платформата вкарват пет стъпки за по-обстойно разчистване на обектите. Сред тях са дезинфекциране на повърхности, потребление на утвърдени почистващи артикули, изцяло разчистване, носене на маска и ръкавици от екипа по почистването, пране на всички чаршафи и съблюдаване на спомагателните локални инструкции.
Все по-разпространено е и наемането на зали за празненства. Така да вземем за пример в столицата можем да резервираме огромно помещение за 50 души, въпреки че ограничаването по време на пандемията е до 15 индивида, против едвам 80 лева на час. Колкото повече купонясваме в зала, толкоз повече пада таксата на час. Цената на вторите 60 минути пада до 70 лева, резервацията за цяла вечер пък е четири стотака.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР