300 екипа на ЧЕЗ Разпределение България са в готовност да

...
300 екипа на ЧЕЗ Разпределение България са в готовност да
Коментари Харесай

ЧЕЗ Разпределение е в готовност да мобилизира допълнителни екипи за извънредна работа


300 екипа на ЧЕЗ Разпределение България са в подготвеност да реагират при последствия вследствие на влошените метеорологични условия. Компанията е в подготвеност при нужда да пренасочва или да активизира в допълнение екипи за изключителна работа. При потребност ЧЕЗ Разпределение ще реализира контакт с локалните управляващи по места, за обезпечаване на благоприятни условия за незабавна реакция.

Към момента ситуацията, на територията, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, е в границите на нормалното и няма обитаеми места без електрозахранване.

„ Във всяка област в Западна България са разполагаем дежурни екипи, които са в подготвеност са реагират неотложно при потребност. Колегите са добре готови за работа при зимни условия. Ще сведем възможни неудобства на клиентите до най-малко “, сподели Васил Василев, шеф „ Експлоатация и поддържане “ в ЧЕЗ Разпределение България.

Мрежата на ЧЕЗ Разпределение е добре готова за неприятни метеорологични условия, осъществени са огромна профилактика и капиталова стратегия. На доста места са инсталирани автоматизирани уреди, които спомагат за бърза реакция. Компанията разполага с нужните материали, принадлежности, високо проходими коли и други профилирани транспортни средства.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР