300 000 лева ще получи Благой Георгиев за участието си

...
300 000 лева ще получи Благой Георгиев за участието си
Коментари Харесай

Благо Джизъса се уреди с колосален хонорар в Сървайвър

300 000 лв. ще получи Благой Георгиев за присъединяване си в " Сървайвър ". Джизъса е един от звездните участници в новия сезон на шоуто, което започва след няколко седмици.

Бившият футболист си договаря пословичен хонорар, с цел да отиде на остров в Карибско море. Парите обаче не били проблем за екипа на шоуто. През тази година " Сървайвър " ще бъде копродуциран от турска компания. Бюджетът за предаването бил голям за родните стандарти - няколко милиона. В това число влизат хонорарите на всички участници, както и всичко към самото предаване - самолетни билети, разноски по екипа, хотели за отпаднали и прочие, оповестява " България Днес ".

Още при първата си среща с екипа Благой декларирал, че ще бъде част от шоуто единствено в случай че му дадат 300 бона. Срещу тази сума някогашният футболист бил податлив да се раздели с младата си жена и да се подложи на тежки тествания на едно от най-опасните места на планетата, където насекомите са смъртоносни.

Преговорите сред " Сървайвър " и Джизъса траяли близо три месеца. Били извършени куп срещи. В един миг, когато сякаш всичко било пред сключване, Благой изненадващо се отказал. Изтъкнал, че няма да върви на никое място и остава в България. Продуцентите по всякакъв начин се пробват да накарат Георгиев да промени решението си. След нови купища диалози Благой още веднъж дава зелена светлина, че се впуска в рисковото риалити.

Джизъса бил в топформа и подготвен да се бори за огромната премия от 200 бона, издават близки до него. Той упражнявал всеки ден и с неспокойствие чака да се качи на самолета за Южна Америка. От там с транспортен съд участниците ще бъдат превозени до острова в Карибския басейн.

За разлика от Георгиев останалите известни в шоуто ще получат доста по-малки възнаграждения. В тима на " Известните " влизат още готвачката Божана Кацарова, влогърът Стефан Попов-Чефо, певицата Татяна, ММА боеца Георги Валентинов, който също като Благо е някогашен на Златка Райкова, актьорите Снежана Макавеева и Филип Буков, моделите Иван Булкин и Марго Купър, както и порнозвездата Стефан Разсолков.

С известните са подписани специфични контракти. Освен хонорарите им, които варират сред 10 и 50 бона, останалите звезди в шоуто ще получават сума според от престоя си на острова. Или другояче казано - всяка минала седмица, прекарана в " Сървайвър ", ще носи на известните по няколко хилядарки в банковите им сметки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР