300 000 лева е загубила Мария Игнатова заради раздялата си

...
300 000 лева е загубила Мария Игнатова заради раздялата си
Коментари Харесай

Игнатова загуби 300 000 лева! Ето защо

300 000 лв. е изгубила Мария Игнатова поради раздялата си с Димитър Рачков. Приблизително толкоз пари щеше да завоюва русокоската от предишното лято, когато публично бе оповестена разлъката сред двамата, до момента, научи HotArena.

Комикът е един от най-търсените за водещ на концерти, корпоративни празненства и сватби на известни двойки, като от тази си активност той прибира много положителни възнаграждения. Докато беше с Мария Игнатова, артистът съвсем постоянно работеше с нея и двамата дружно се ангажираха с въпросните събития. След формалната им разлъка през август 2017 година Димитър Рачков се изявява самичък, а поканите към нея като водеща извън  „ Господари на ефира ” внезапно секнаха. По гледище на известния артист двамата към този момент не водят взаимно шоуто и на никое място не се появяват дружно.

Макар че нямаха брак и действително никой не дължеше никому нищо русокоската се оказа много прецакана поради изневярата си с известния цирков актьор Енчо Керязов. Рачков, който неотдавна декларирал, че е доста наскърбен от измяната на тогавашната си обичана и няма да й елементарни, е сложил ултиматум – там, където той е канен на всемирски празненства Мария да не се появява.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР